Український радіоведучий, учасник реаліті-шоу "Холостячка" і друг переможця Олександра Еллерта – Андрій Рибак поділився на своїй сторінці в соцмережі Instagram кумедним постом про проект. До речі, зараз на нього підписано понад 230 тисяч людей.

Так, гуморист поділився крутим колажем, на якому улюблені герої "Холостячки" показані з явно зайвою вагою. Варто зазначити, що на фото Андрій Рибак, Олександр Еллерт, Євген Ковтуненко та Олексій Тригубенко виглядають дуже реалістично. Можна дійсно подумати, що вони помітно погладшали в період карантину.

"Холостеринячка 2021". Любов, бодіпозитив, макдональдс! Напишіть свою вагу в коментарях! Або слабо?!😄" - пожартував у підписі до фото Андрій.

"Десь між 0 і 100 😂", "Називається зажрались️", "Льоша такий добряк️️", "Рибак тут більше всіх на депутата схожий😂", "Це холостячка 2051 😅😅😅", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Еллерт зізнався, що довелося пройти після фіналу Холостячки: "Прожив три місяці..."

Нагадаємо, Ксенія Мішина розкрила секрет порцелянового обличчя: "Ефективне і дієве".

Як повідомляв портал Знай.uа, Еллерт вперше зізнався, чому не познайомив Мішину з батьками: "Сидять в трусах, потім випадково встають…"

Також портал Знай.uа писав, що Еллерт розкрив, як почалася їхня історія кохання з Холостячкою: "Знову Мішина переслідує мене".