Українська актриса, режисер, сценарист, продюсер і телеведуча Оксана Байрак не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 130 тисяч осіб.

Ще тиждень тому жінка опублікувала фотографію з маленькою актрисою Єфросинією Мельник, яка народилася в 2013 році, в Києві.

"Не здумай забувати, феВочка🤣, ти - моя донька і ти — досконалість. Запам'ятала? Люблю, моя @evfrosiniiamelnik 😘 😘❤️❤️PS PS. Її Величність сумує за і її Високості. 🤣🔥❤️❤️❤️👑👑💍#ksanabayrak#фросямельник#дочкиматери#любовь#winter#моя#kiss#beautiful#ничтонеслучаетсядважды#daughter", — написала вона у підписі до публікації.

Оксана Байрак, скріншот: Instagram
Оксана Байрак, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Чудова дівчинка! Вже актриса ❤️❤️❤️👏👏👏🌹🌹🌹", "Оксана, ви огранували Діамантище! Розкрили талант! 👏 👏", "Дві чудово талановиті,щирі і красиві дівчатка🤗Оксаночка, Фросечка, ви - приголомшливі!!♥️♥️♥️🙌", "Ви чудова!!! Завжди дивуюся вашій творчості😘 😘 💝", "Мої улюблені🙌. Ви такі красиві❤️. Ви сама досконалість і радуйте нас своїми творчістю 🙌 ми вчимося у вас і заряджаємося від вас хорошим настроєм. Дивишся на вас і розумієш життя цікаве , цю віру ви даєте нам, через ваш талант і красу акторської майстерності. І ви просто чудові і дивовижні а простому людському щастя ❤️", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Байрак)
Коментарі, скріншот: Instagram (Байрак)

Нагадаємо, Оксана Байрак обурилася українською мовою в її фільмі: "Це жах"

Як повідомляв "Знай.ua", Байрак в нижній білизні різко приміряла найдавнішу професію: "Стара гвардія валютних"

Знай.ua писав, у студії "Про що мовчать жінки" розгорілася суперечка про утриманців: любов або бізнес