Популярна українська співачка Настя Каменських частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram.

Виконавиця продовжує відпочивати на райському курорті з коханим чоловіком, продюсером і репером Олексієм Потапенко. За її життям стежать більше 5 мільйонів чоловік, з якими вона поділилася відео в Stories, де розповідає скільки їм залишилося до закінчення канікул і повернення на батьківщину.

"Боже мій, нарешті субота. Нарешті не треба працювати. Все, Насть, сьогодні будемо не працювати. Сьогодні будемо відпочивати", - каже Потап і потім Каменських повторює його останні слова про можливість відпочити. Далі чоловік української співачки продовжує розповідати, що сьогодні вони будуть купатися, засмагати і поїдуть на рифи. "Загалом, субота. Що робити в суботу? Досить працювати", - додав Олексій.

Анастасія ж Каменських в одному з наступних Stories зазначила, що у них залишилося півтора останніх дня і сьогодні, 16 січня, вони збираються "максимально" пірнати і засмагати. "Хоча мені здається, що на цей вид неможливо надивитися, це сонце неможливо все ввібрати, не знаю... Цієї смачної їжі не наїстися", - поділилася своїми думками виконавиця. А Олексій Потапенко додав, що з муреною в такому випадку теж не націлюватися.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"До речі, український шоу-бізнес дуже схожий на підводний світ. Ми вчора зустрічали і мурену, і восьминога", — підсумував репер і продюсер.

Нагадаємо, Потап топлес похвалився ультрановим "прозорим" iPhone від Apple: "Скручується в трубочку"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських потрясла попою настільки потужно, що можна схуднути: "Це, скоріше, вульгарно"

Знай.ua писав, Настя Каменських розбурхала TikTok "ледачими танцями" в пікантному купальнику