Відома захисниця всього українського, "свободівка" Ірина Фаріон звернулася до своїх глядачів і слухачів з відеопосланням. Фаріон розповіла про своє ставлення до захисників Донецького летовища і про те, як українські захисники виявилися сильнішими за бетон.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Фаріон в мережі Facebook.

"Низький уклін захисникам Донецького аеропорту. Вічна пам'ять загиблим. Вічна помста ворогам. Більше "Ген українців": Донецьке летовище.",- підписала своє звернення Ірина Фаріон.

Своє звернення Ірина Фаріон записала в домашній обстановці.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Слава Україні вельмишановне панство. Сьогодні особливий день у нашій новітній історії - День захисників Донецького летовища, яких назвали "кіборгами". Майже дев'ять місяців вони тримали цей форпост українства. Бетон не витримав, писали про них журналісти - витримали вони. І витримали ми, битва за Україну триває...", - заявила Ірина Фаріон.

кіборги, скрін з відео
кіборги, скрін з відео

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно українська TikTok-блогерка Ольга Мат вирішила зробити подарунок Ірині Фаріон. Дівчина перевтілилася в її образ і прочитала відомий спіч про "яничар". Ролик почав активно набирати перегляди і все-таки дійшов до першоджерела "заяв". Сама ж Ірина Фаріон зраділа такій пародії і заявила: "Дякую молодим і сильним людям, що зараз масово використовують мій ідейний посил у своєму розкішному виконанні".

Раніше повідомляли, у Фаріон з'явився молодий клон, дісталося всім: "Зрадники і перевертні!".

Як повідомляв Знай.uа, "Слуга" Макс Бужанський "прийняв" Ірину Фаріон і Ларису Ніцой в члени КПРС.

Знай.uа писав, скандальна Фаріон розгромила ялинку в Києві: "Презерватив замість зірки".