Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк позиціонує себе як проста жінка. І саме такий образ подобається її аудиторії.

Нікітюк часто публікує кадри зі свого особистого і професійного життя і ділиться думками. Нове, але не своє фото, вона опублікувала в Stories Instagram.

Поки всі радіють холодам і сніжній погоді, Нікітюк вже шукає собі купальник на літній сезон. І вибір дівчини можна назвати своєрідним. Хоча вона і намагалася пожартувати таким чином.

Леся опублікувала фотографію моделі з якоїсь зйомки, де імітацію купальника зробили нібито пасма волосся, які завитками прикривали найінтимніші місця і груди дівчини.

"Такий купальник хочу", - написала Никитюк.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Stories Лесі Нікітюк
Stories Лесі Нікітюк

Раніше ми повідомляли, що за життям Никитюк стежать більше 3,5 мільйонів чоловік, з якими зараз вона поділилася кумедним відео. На ньому постала маленька свинка, яка лежить на підлозі. І виглядає вона досить щаслива в моменти, коли людина проводить по ній пилососом.

"Vacuum cleaner is the new spa", - написано в публікації.

І Леся Нікітюк без роздумів повідомила, що теж хоче потрапити на подібну "процедуру".

Нагадаємо, майбутня "Холостячка" Нікітюк проміняла славу на кар'єру кур'єра.

Як повідомляв Знай.uа, Нікітюк передумала ставати новою "Холостячкою" і хоче бути свинкою.

Також Знай.uа писав, що майбутня "Холостячка" Нікітюк розсекретила свої вміння.