Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк позиціонує себе як проста жінка. І саме такий образ подобається її аудиторії.

Нікітюк часто публікує кадри зі свого особистого і професійного життя і ділиться думками. Нове, але не своє фото, вона опублікувала в Stories Instagram.

Поки всі радіють холодам і сніжній погоді, Нікітюк вже шукає собі купальник на літній сезон. І вибір дівчини можна назвати своєрідним. Хоча вона і намагалася пожартувати таким чином.

Леся опублікувала фотографію моделі з якоїсь зйомки, де імітацію купальника зробили нібито пасма волосся, які завитками прикривали найінтимніші місця і груди дівчини.

"Такий купальник хочу", - написала Никитюк.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Stories Лесі Нікітюк
Stories Лесі Нікітюк

Раніше ми повідомляли, що за життям Никитюк стежать більше 3,5 мільйонів чоловік, з якими зараз вона поділилася кумедним відео. На ньому постала маленька свинка, яка лежить на підлозі. І виглядає вона досить щаслива в моменти, коли людина проводить по ній пилососом.

"Vacuum cleaner is the new spa", - написано в публікації.

І Леся Нікітюк без роздумів повідомила, що теж хоче потрапити на подібну "процедуру".

Нагадаємо, майбутня "Холостячка" Нікітюк проміняла славу на кар'єру кур'єра.

Як повідомляв Знай.uа, Нікітюк передумала ставати новою "Холостячкою" і хоче бути свинкою.

Також Знай.uа писав, що майбутня "Холостячка" Нікітюк розсекретила свої вміння.