Українська співачка Оля Полякова святкує свій 37-й день народження. Зірка зараз знаходиться на відпочинку на Мальдівах, а урочистій даті присвятила окремий пост на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На знімку з публікації Полякова позує у крихітному відкритому темно-бронзовому купальнику на своєрідній гойдалці, яка вже частково занурилася у воду.

Оля Полякова, фото Instagram
Оля Полякова, фото Instagram

У тексті ж зірка зазначила, що цей рік показав, наскільки хиткими є плани людей, а тому дуже важливо бути вдячним за те, що ти маєш.

"Політ нормальний!))) Вперше в житті не можу побудувати плани, не знаю про що мріяти, і куди прагнути, бо минулий рік показав, які хиткі й самовпевнені наші плани ...., тому це пост подяки !!!!!! за теперішнє, і минуле, яке призвело до цього теперішнього! Подяка для мене ключовим моментом в житті, зрозумівши силу подяки, людина відкриває для себе неймовірні можливості! А дякувати завжди знайдеться за що! Спасибі!!! За теплий день, за сім'ю, за дітей здорових, живих батьків, кар'єру, друзів, вдячних глядачів, розкішні пісні, за можливість виходити на сцену, їздити по світу, дивитися в очі коханих! За все дякую! Робимо, що робиться, а будь, що буде! Спасибі всім! З Днем народження мене!" — написала вона у своєму пості.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Полякова не дотерпіла до Нового року і відразу вбралася в Снігуроньку: "Відкривайте шампанське!"

Як повідомляв "Знай.ua", Полякова похвалилася будиночком на березі озера, мітинги пройшли не дарма: "У мене вже гості..."

Знай.ua писав, Полякова в тісному "космічному" комбінезоні після концертів перейшла на мат: "Мені пi**а". Суперблондинка Оля Полякова показала свої страждання після новорічних концертів.