Футболісти "Сівасспора" у білій формі раптово злилися зі снігом і стали невидимками на полі під час матчу 19-го туру чемпіонату Туреччини з "Істанбул Башакшехір".

Гравці вийшли на засніжене поле в білих футболках і їх стало практично не видно на телевізійній картинці, бо вони злилися з навколишнім оточенням.

Фотографію опублікував телеграм-канал "Perepichka News".

Незважаючи на складні погодні умови, матч був дограний до кінця. Своєрідне маскування не допомогло футболістам "Сівасспора" виграти і матч завершився внічию з рахунком 1:1.

футболісти на полі, фото з вільних джерел
футболісти на полі, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Коли включив чіти, але все одно злив катку", - пожартувала над фото адміністрація телеграм-каналу "Perepichka News".

"Ору)"," RTX OFF"," Мімікрія"," дивлячись з якого ракурсу дивитися", " Ага.. тільки з верхньої проекції на шакалах", " Ну а малювати як? Так що для білих це ще гірше, а не перевага", "Знову гем ніхто не купив", "так по правила це заборонено в такі погодні умови", "суддя му*ак", "офігеть злилися", "Чо чіти, вони ж не бачать навіть, куди пас давати", "слабкий чіт - морди то чорні", - коментували українці.

скріншот коментарів
скріншот коментарів

скріншот коментарів
скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Луческу вичавлює з" динамівців "все до краплі, так тренують чемпіонів:" я йду..."

Як повідомляє портал «Знай.иа " Луческу візьме на перший тренувальний збір в Емірати розширений склад "Динамо": стали відомі плани на січень

Також «Знай.иа " писав, що Наш Зінченко допоміг "Манчестер Сіті" розгромити "Манчестер Юнайтед" і вирватися у фінал