Гроші на "ремонт школи": фахівець розповів батькам, як поставити вчителів на місце

Олександр Моргун, юрист-гуморист зі Львова, поділився невеликим скетчем із життя батьків школярів. Не знаємо, чи він буде вам кумедним, але корисним буде точно. Відповідне відео він виклав на своїй сторінці у соціальній мережі"Інстаграм".

Школа, кадр з відео
Школа, кадр з відео

Дантесу пощастило з тещею: українці побачили, в кого Дорофєєва вдалася красою

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Надія Дорофеєва, українська співачка, відома своєю красою і харизмою. Не дивно, що її мама - також надзвичайно красива жінка. Мама Дорофеєвої веде сторінку у соціальній мережі "Інстаграм".

Надя Дорофєєва і її мама Ольга, фото Інстаграм
Надя Дорофєєва і її мама Ольга, фото Інстаграм

Чоловік намацав "сосиску" між грудей у Лесі Нікітюк: "Не для того створене декольте"

Сергій Притула дістав шматок хот-догу з декольте Лесі Нікітюк. Відповідним відео поділився Instagram-акаунт just_shiper. Леся Нікітюк разом з Сергієм Притулою ведуть розважальне шоу "Хто зверху?" на телеканалі “Новий канал” вже багато сезонів.

Леся Нікітюк, фото Instagram
Леся Нікітюк, фото Instagram

16-річну українку знайшли повішеною, копи ламають голову: "Жодних слідів..."

В Ізмаїлі 16-річну Анастасію Єлісєєву, зниклу безвісти, знайшли повішеною. Як повідомили в пресслужбі поліції Одеської області, дівчина 2004 року народження пішла з дому ввечері 15 січня і перестала виходити на зв'язок.

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео

Ані Лорак повернулася на Батьківщину, українці обурені: "Кароліно, ми…"

Ані Лорак помітили у морозному Києві. Проте попри холоди, її вбрання не можна назвати зовсім теплим — українців жартома обурила відсутність шарфу. Ані Лорак - українська співачка, яка після подій 2014 року переїхала до Москви, рідко буває вдома.

Ані Лорак, фото Instagram
Ані Лорак, фото Instagram

Укрзалізниця пустить пасажирів у поїзд без документів

Укрзалізниця дозволить пасажирам сідати в поїзд за ксерокопією документів, які засвідчують особу. Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" заявив голова правління компанії Володимир Жмак. За його словами, на цей час дане питання знаходиться в стадії розгляду.

Потяг Укрзалізниці, кадр з відео
Потяг Укрзалізниці, кадр з відео