Син легендарного футболіста, який відомий не тільки спортивними досягненнями, а й численними зйомками в телерекламах напоїв та одягу, Девіда Бекхема Ромео знявся для обкладинки чоловічого VOGUE.

18-річний Ромео Бекхем став героєм обкладинки італійського чоловічого VOGUE.

Так, в Італії, Франції та ще кількох країн Біблію моди випускають і для чоловіків.

Це не перша обкладинка для якої знявся юнак, але для такого серйозного глянцю, як VOGUE-перша.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Раніше ми писали, Ромео Бекхем вирішив піти по стопах свого зоряного батька і "приміряв" частину зачісок, які раніше мав зірка футболу. Відповідну світлину 18-річний юнак оприлюднив на власній instagram-сторінці.

Саме Бекхем-старший був творцем моди на футбольному полі. Причому міняв стрижки і образи так часто, що за ними неможливо було встежити. За найскромнішими підрахунками, в період з 2000 по 2008 роки Девід поміняв 18 різних зачісок.

Поки ж від свого зоряного татуся далеко не відійшов і Ромео, який не тільки серйозно захопився футболом, але і також почав приміряти різні зачіски, повторюючи за своїм батьком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вся в піску і з лопаткою в руках-Вікторія Бекхем святкує своє 46-річчя

Як повідомляє портал «Знай.иа» 4 дитини і 22 роки спільного життя-сім'я Бекхемів оприлюднила фото, яке довело фанатів до сліз

Також «Знай.иа " писав, що Вся сім'я в зборі: Девід і Вікторія Бекхеми розчулили зворушливими фото з відпочинку