Вже скоро на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра комедійного серіалу "100 000 хвилин разом". Відомо, що над проектом працювали творці "Папика" і в ньому буде 16 серій.

На офіційній сторінці "1+1" в соціальній мережі Instagram з'явився кумедний відео-анонс, в якому з'явилися головні герої серіалу – Даша і Руслан.

Варто зазначити, що серіал розповість про не нудні сімейні будні на карантині. Майже в кожній серії глядач впізнає себе або свою другу половинку.

"Як ти вважаєш, чи мають жінки робити макіяж, коли вони вдома, а чоловіки голитися? Бо ось у Даші та Руслана виникла суперечка з цього приводу 😅 Пиши в коментарі та дивися вже зовсім скоро серіал про стосунки між чоловіком та жінкою "100 тисяч хвилин разом" на 1+1", - сказано в публікації.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Жінки роблять макіяж коли вони на вечірку збираються👍👍👍", "Я вважаю, що жінки вдома не повинні робити макіяж. А чоловіки повинні голитися", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Нагадаємо, Юрій Ткач з "Квартал 95" мало не влаштував НП на зйомках: реакція команди безцінна.

Як повідомляв портал Знай.uа, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина розмістила свіже відео, в якому можна побачити закадрові моменти зі зйомок серіалу "Клятва лікаря".

Також портал Знай.uа писав, що головні зірки "Сексу у великому місті" розмістили перший тизер продовження популярного серіалу, який покажуть на HBO Max.