Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує красиві фото і відео.

Не так давно 33-річна дружина репера Олексія Потапенко (Потап) поділилася з багатомільйонною армією шанувальників в соцмережі новими фотографіями, на яких позує перед дзеркалом повністю оголеною. Артистка прикриває пишні груди шовковою тканиною рожевого кольору.

До речі, волосся зірка вирішила зібрати у високий пучок і прикрасити їх білою квіткою. На її туалетному столику можна розглянути косметику і пензлики для макіяжу. У підписі до знімків Настя залишила червоні сердечка фанатам.

Варто зазначити, що буквально нещодавно зіркова парочка повернулася з сонячних Мальдів у рідний Київ.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Настя Каменських, фото з Instagram

"Після цього фото вся стрічка засіяла 😍 красуня 🌸", "Вау! 😍😍😍", "Це дуже красиво😍", "Хороший букет на голові😁", - написали в коментарях користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських і Потап вирушили на райські острови, українці не стрималися: "Пузіко забула втягнути".

Нагадаємо, Настя Каменських влаштувала спекотні танці на Мальдівах: "Боже, яка ти сексі".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських потрусила формами в останні дні відпочинку: "Ще вчора це були джинси Потапа".

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських і Потап поглумилися над українським шоу-бізнесом: "Неможливо все ввібрати".