Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно чоловік знаменитості, репер і продюсер Потап виставив яскраве фото з зимових канікул на райських Мальдівах в своєму Інстаграмі, куди відправився з коханою, щоб як слід насолодитися теплом і блакитною водою.

Пара вже повернулася з відпустки, і Потап "зловив" інсайти після відпочинку, якими і поділився зі своїми підписниками:

"Осяяння. Максимально якісна і потужна робота мозку в піковому моменті. Так би я (трохи корявенько) описав цей короткочасний процес, який я, як, людина творча відчуваю досить часто. Все тому,що творчі люди більш відкриті і розгойдані , для того, що б це відбувалося з ними частіше, ніж з іншими, але на рівні з математиками, хіміками, шахістами філософами, вченими, художниками, атлетами! Ми все життя розгойдуємо свої скіли, які стають платформою для буст-пострілів або доленосних прапорців, як я називаю осяяння. Вони короткі, але супер продуктивні! За пару секунд ми отримуємо пружину інформації, яка довго розтискається в аналітичному відділі мозку. Або до нас прилітає пазл, який можна зібрати за кілька днів. За мить осяяння можна отримати відповіді на безліч питань,можна написати пісню, книгу, зняти фільм, розгадати загадку, розспівувати проблеми з дитинства, отримати бізнес план,отримати докладну інструкцію до життя.
Я обожнюю осяяння, а ви? У Вас бувають і про що?".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Потап топлес похвалився ультрановим "прозорим" iPhone від Apple: "скручується в трубочку"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Настя Каменських потрусила формами в останні дні відпочинку: "ще вчора це були джинси Потапа"

Також «Знай.иа " писав, що Потап дістав свій довгий і рожевий перед Каменських в бікіні: "щоб його розважали"