З'явилася інформація, що Міносвіти України спільно з Мін'юстом розробляє указ "Про затвердження форм документів про вищу освіту (наукові ступені) та додатки до них, зразка академічної довідки".

Даний документ набуде чинності після реєстрації в Міністерстві юстиції та публікації у виданні "Офіційний вісник України".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Міністерства освіти і науки України в мережі Facebook.

Публікація Міносвіти, скріншот: Facebook
Публікація Міносвіти, скріншот: Facebook

Публікація Міносвіти, скріншот: Facebook
Публікація Міносвіти, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Повідомляється, що інформацію про особливі досягнення випускника заклад вищої освіти може вказувати в додатку до диплома європейського зразка в шостому розділі "Додаткова інформація". Вимоги до присудження нагороди також визначають виші самостійно.

Законом України "Про вищу освіту" встановлено наступні види документів про вищу освіту (наукові ступені) за відповідними ступенями:

- диплом молодшого бакалавра;
- диплом бакалавра;
- диплом магістра;
- диплом доктора філософії/доктора мистецтва;
- диплом доктора наук.

Також варто нагадати нашим читачам, що наслідки проведення обов'язкового ЗНО з математики в 2021 році для випускників шкіл, які через пандемію коронавірусу не змогли освоїти знання, будуть фатальними для всієї країни.

Таку думку на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук розмістив український блогер і політолог Юрій Романенко. Він також додав статтю-звернення до міністра Сергія Шкарлета, написану Іваном Райлі.

Раніше повідомляли, МОН візьметься за вчителів заради "особливих" школярів: "Врахуємо все".

Як повідомляв Знай.uа, батькам розкрили головну проблему школярів на дистанційці: "Не замінить".

Знай.uа писав, українцям показали, що не так із сучасним ЗНО: ваші діти втікатимуть на заробітки до Польщі.