15-річна донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторіночку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 150 тисяч підписників.

Так, нещодавно юна модель і блогерка поділилася в соцмережі черговими гарними фотографіями з Мальдів, де зараз відпочиває зі своєю зірковою мамою і 9-річною сестрою Алісою.

Так, в кадрі Марія позує в Індійському океані на надувному матраці. Для фотосесії, яку влаштувала співачка, дівчина вибрала відкритий купальник з голографічним переливом. Варто зазначити, що на знімку вона виглядає не по роках дорослою. Полякова-молодша кокетливо посміхається, а на задньому тлі з-під матрацу визирає її сестра Аліса.

"Куди б ви хотіли відправлятися після карантину? ✨✨" - поцікавилася у шанувальників донька Полякової.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Аліса красунчик на фотці 😂🚀", "На морі 😂", "Як добре жити без турбот", "Краса 😍😌🌹", "Гарненька ❤️", "Тобі і з карантином непогано 👍😀", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

    Раніше ми писали про те, що Оля Полякова змусила доньку дивитися на дорослі ігри: "На мені жінка ще не сиділа".

    Нагадаємо, 15-річна донька Полякової вперше знялася напівголою: прикрила груди стрічкою.

    Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова показала красунь-доньок у купальниках, влаштували неабиякі "бої": "Сестри блін".

    Також портал Знай.uа писав, що донька Олі Полякової показала матусю в купальнику у всій красі: "Руки у тебе з..."