Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно 35-річна зірка опублікувала на огляд шанувальників нове фото в ніжному образі.

Як відомо, Тіна Кароль стала обличчям і музою ювелірного бренду Укрзолото. Співачка створила спільно з ювелірами колекцію прикрас, яка зможе підкреслити легкість і вишуканість жіночої краси.

Основа ювелірної колекції від знаменитості - це ажурні кільця, сережки і підвіски у вигляді квітки піоновідной троянди і бантиків з червоного золота з вкрапленнями фіанітів.

Цього разу Тіна Кароль вирішила порадувати шанувальників новим фото, яким вона поділилася в своєму Інстаграм.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Співачка постала в ніжному образі прикрасивши себе ювелірними прикрасами від бренду Укрзолото. На співачці сережки-кільця і три браслети, які підкреслюють ніжну натуру Тіни.

" Прекрасний❤️", " Максимально жіночно 😍", " Ніжна та тендітна❤️🌺", " Богиня❤️", " Як завжди прекрасна 💕", " щось на ідеальному"," Ніжність моя 😍 🤍 ", " Яка красунь", " доак завжди красуня😍", " з ніжністю метелика я обійму тебе 😍 😍 😍 😍 Тіна, яка ви красива ️ ️ посміхайтеся частіше, вам так йде ", " Така котяшка аааа! 😍 ",- захоплювалися ніжним образом Кароль фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль зробила це язичком прямо на камеру, навіть мороз не злякав: "Кидаю в тебе..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тіна Кароль і Дан Балан перетворилися на мультяшних персонажів: "Два різних полюси..."

Також «Знай.иа " писав, що Пишні груди Тіни Кароль в сміливій сукні не дає українцям спокою: "гаряча штучка"