Глава держави Володимир Зеленський доручив заступнику керівника офісу президента Кирилу Тимошенку, відповідальному за регіональну політику, перевірити тарифи в Києві та в усіх областях країни і зіставити ціноутворення за різні проміжки часу, щоб з'ясувати причину завищених тарифів.

Про це повідомляє Telegram-канал "Офіс президента".

"Передусім це стосується саме тарифів на опалення, побутовий газ та користування пасажирським транспортом. Окрему увагу слід приділити таким специфічним непрозорим "тарифним проектам" окремих очільників міст, як стягнення коштів за евакуацію авто, за користування загальнодоступними частинами громадського простору тощо", - йдеться у публікації.

Кирило Тимошенко, скріншот відео
Кирило Тимошенко, скріншот відео

Також зазначається, що завданням усіх представників системи державної влади є робота в інтересах громадян.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Якість управлінської роботи на місцях не може вимірюватися листуванням та згадками у ЗМІ, а має конкретне вираження у платіжках. Враховуючи також, що Кабінет Міністрів зі свого боку запропонував усім категоріям громадян можливість для суттєвого зниження ціни на газ та опалення", - додали на каналі.

скріншот поста

Нагадаємо, урізання VIP-установ, мільярди на субсидії і конопельний "бум" – що готує Верховна Рада.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Мінсоцполітики пояснили, як і коли працюватимуть накопичувальні пенсії.

Також портал Знай.uа писав, що у податковій "обнулили" борги українцям: хто потрапив під списання.