Епатажна Анастасія Покрищук сіла на жорстку дієту - нічого не їсть, п'є лише соки.

Популярна в соцмережах епатажна блогерка Анастасія Покрищук, яку знають під ніком Just Queen (просто королева), вирішила ще більше схуднути та влаштувала собі дієту на фрешах, при якій вона нічого не їсть, а п'є лише соки зі свіжих фруктів та овочів.

Анастасія стійко витримала вже п'ятий день такого "самокатування", і при цьому не забуває про своїх підписників. Вона продовжує серію відео під загальною назвою:"Поставте мені запитання", в яких у своєму стилі дає відповідає на все, про що її запитають.

Фоловери поцікавились в Анастасії, скільки вона втрачає кілограмів щотижня при такій строгій дієті.

"Кілограм 4 має піти, якраз те, що в мене... Ні, в мене зайвого вже більше немає. Взагалі має піти кілограми 4, я на це сподіваюсь", - відповіла Поркищук, яка невідо де знайшла у себе горезвісний жировий прошарок та вирішила його позбутися.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Анастасія Покрищук, скрін з Instagram
Анастасія Покрищук, скрін з Instagram

Зазначимо, що Анастасія Покрищук стала відомою завдяки своїй яскравій зовнішності. Попри те, що Анастасія збільшила губи, груди, зробити ліпосакцію підборіддя, видалила грудочки Біша та перефарбувала волосся, вона ще й стала володаркою найбільших штучних вилиць у світі. При чому, наколола Настя їх сама - філерами, якими зазвичай збільшують губи. Однак, вона заявляє, що не збирається зупинятись на досягнутому.

За популярною блогеркою Just Queen стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. Анастасію люблять не лише за незвичну зовнішність, але й за гумор та щирі висловлювання, у яких вона не шкодує міцних словечок та матів.

Нагадаємо, Анастасія Покрищук похизувалась своєю "силіконовою долиною"

Як повідомляв портал Знай.ua, перероблена Покрищук замахнулась на YouTube

Також Знай.ua писав, Покрищук дала пораду незадоволеним своєю роботою