Олена Кравець на Водохреще попросила у криворіжців допомоги.

Популярна українська комедійна актриса Олена Кравець, яка багато років працює в Студії "Квартал 95" та очолює новий проєкт "Жіночий квартал", попросила допомоги у шанувальників.

Вона вирішила допомогти своїм знайомим, які виховують "особливого" хлопчика. Олена шукає для них водія, який міг би відвозити дитину в дитсадок та забирати її звідти. При цьому чоловік мав би бути достатньо міцним для того, щоб нести на руках до машини та з машини хлопчика з обмеженими можливостями, оскільки той не ходить самостійно.

Також Олена Кравець шукає няню, яка має досвід роботи з людьми з обмеженими можливостями.

Фронтвумен "Жіночого кварталу" у своїх Insta Stories оприлюднила оголошення у день Водохреща та попросила допомогти репостами.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

"Нехай світла сила сьогоднішнього дня допоможе нам", - додала до оголошення Кравець.

скрін з Instagram Олени Кравець
скрін з Instagram Олени Кравець

Нагадаємо, Олена Кравець поділитися своєю думкою про 2020 рік

Як повідомляв портал Знай.ua, Кравець з "Кварталу" завела маленьких дітей у містичне місце

Також Знай.ua писав, Олена Кравець зняла рекламне відео, яке хочеться переглядати знову, через одну нахабну, але неможливо чарівну волохату мордочку