Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", розмістила в своїх Insta Sories свіже відео, в якому готується до прямого ефіру з подругою Лерою Ольховською.

"Моя коуч сесія... Як же це круто заглиблюватися в своє життя, розкладати все по поличках, дізнаватися себе і брати відповідальність за все, що відбувається", - поділилася емоціями акторка.

Ксенія Мішина і Лера Ольховська, скріншот Insta Stories

Також на своїй сторінці в соцмережі Ксенія розповіла, про що був прямий ефір.

"Сьогодні був день, в якому було багато роздумів і інсайтів. Я стала більше ділитися з вами своєю рутиною і бачу інтерес до теми саморозвитку. Сьогодні я провела ефір з коучем, з яким працюю над своїми цілями і одне з поширених запитань було про силу волі. Друзі, я дійсно щиро вірю в те, що все починається з цієї навички. Сила волі - це як м'яз. Щоб він у вас був помітний і працював, його потрібно качати!" - зазначила Мішина.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Ксенія Мішина залишила малюка на нареченого Еллерта, поки веселилася з подругою: "Кайф".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина розповіла, що відчуває поруч з коханим. Відомо, що на Еллерта і Мішину після фіналу проекту вилилося чимало критики.

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина поцілувалася з іншим на очах у Олександра Еллерта: "Цікава взаємодія".