Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує красиві фото і відео.

Нещодавно знаменитість повернулася з відпустки, яку провела на сонячних Мальдівах зі своїм чоловіком репером Потапом. Після прильоту парочка активно повертається в домашнє і робоче середовище.

Зараз співачка проходить "акліматизацію", яка в даному випадку виражається в зустрічах з рідними і близькими людьми. Таким чином, Каменських поділилася коротким відеороликом в Stories на своїй сторінці в Instagram.

У Boomerang співачки потрапили дві красуні - Настя і її найкраща подруга Аня Андрійчук - Завгородня.

Дівчата шалена раді бачити один одного після розлуки. Наприклад, Каменських не стрималася і почала заціловувати подругу в щоку.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Своє коротке відео знаменитість підписала лаконічно - "Возз'єднання".

Публікація Насті Каменських, скріншот: Instagram
Публікація Насті Каменських, скріншот: Instagram

Нагадаємо ,не так давно 33-річна Настя Каменських поділилася з багатомільйонною армією шанувальників в соцмережі новими фотографіями, на яких позує перед дзеркалом повністю оголеною. Артистка прикриває пишні груди шовковою тканиною рожевого кольору.

До слова, волосся зірка вирішила зібрати у високий пучок і прикрасити їх білою квіткою. На її туалетному столику можна розглянути косметику і кисті для макіяжу. У підписі до знімків Настя залишила червоні сердечка фанатам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Гарячі форми Каменських занудьгували по холодному Києву, з Мальдівами-покінчено: "на рідний сніжок..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Потап дістав свій довгий і рожевий перед Каменських в бікіні: "щоб його розважали"

Також «Знай.иа " писав, що Філософський вислів Потапа здивував навіть відданих фанатів: "короткочасний процес"