Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті знаменитості з'явилося незвичайне компрометуюче фото, на якому Кароліна нібито позує у фотостудії, примірявши білосніжну весільну сукню і акуратно відкинувши довге каштанове волосся назад. Жіночний образ Лорак доповнила ніжним макіяжем, загадково дивлячись на камеру.

Варто відзначити, що знімок може заплутати наївних шанувальників, адже створений дуже правдоподібно, проте насправді обличчя співачки було майстерно підставлено за допомогою фотошопу замість обличчя іншого користувача соцмережі Instagram. Такі фото-колажі дуже популярні серед фанатів Лорак, адже креативні умільці все частіше хочуть видати кумира заміж вдруге після її болючого розлучення з Муратом Налчаджіоглу в 2019 році.

"- вона знайшла надійне плече, до якого навіть не діставала.

він знайшов свій промінчик сонця,
який світив йому навіть вночі.💫"

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До слова, в даний момент Ані Лорак вирушила погостювати в рідну Україну, відвідавши Київ і прогулюючись по затишному холодному місту. Красуня вже встигла провідати 74-річну маму Жанну Василівну, а також зробити безліч яскравих фото.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.