Ксенію Мішину запитали, чому вона досі не змінила прізвища, адже пора вже і заміж вийти за Олександра Еллерта.

Українська акторка, головна героїня першого українського реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина, зробивши свій вибір на користь сценариста Олександра Еллерта, після фіналу шоу вже живе зі своїм обранцем. Однак, закохані не поспішають оформити свої стосунки.

Мішина та Еллерт продовжують займатися своїми професійними справами, а також не забувають про своїх підписників в Instagram, де часто діляться спільними фотографіями та відео.

Однак, як видно, просто спільні кадри вже не задовільняють затятих прихильників шоу і вони хочуть продовження "казочки".

Про те, чому Ксенія досі Мішина акторку прямим текстом запитали її шанувальники.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Всім відомо, що Ксенія займається рекламою в Instagram, як і сотні інших успішних блогерів. Цього разу артистка розповіла своїм підписникам про рух "Повільна мода", та про переваги бренду гелів для прання Woolite Premium.

Однак у відповідь отримала цілком конкретне запитання "не в тему" від свого шанувальника.

"У мене тільки два запитання: чому ви Мішина?) І чи є хтось гарніший за вас?", - написав фоловер з ніком alexandr_masters.

Олександре Еллерте! Варто поспішити з одруженням, бо такі прудкі залицяльники можуть і вкрасти наречену!

Ксенія Мішина, фото Instagram
Ксенія Мішина, фото Instagram

Нагадаємо, колишні Ксенії Мішиної досі змагаються один з одним

Як повідомляв портал Знай.ua, Еллерт показав, як розпиває спиртне на самоті

Також Знай.ua писав, "Холостячка" Мішина поцілувалася з іншим на очах у Еллерта