Автор-сценарист творчої студії "Квартал 95" Олександр Еллерт не так давно розмістив цікавий пост, в якому розповів, як пише сценарії для вечірок.

Так, на опублікованому фото гуморист зображений у момент написання чергового сценарію. Еллерт позує за ноутбуком у сірій толстовці та джинсах.

"Чим зайнятий? Працюю! Пишу сценарій вечірки... Може піжама паті... Може в стилі Гетсбі... Месники... Ні, все було... О, може так...

Величезний зал, починається потужне інтро, класне світло, голос "настав той час", на сцені генеральний директор у ростовому костюмі фламінго 🦩спускається в зал і всіх клює поролоновим дзьобом у тім'ячко, якась благодать за важкий рік... Головний бухгалтер зриває з себе все в'язане, починаючи зі спідниці і закінчуючи перукою, залишається в латексі та пішов тверк, два заняття не пройшли даремно... Повітряні акробати розкидають 13 зарплату, але дріб'язком, тим самим директор розуміє, що у співробітників відмінне фінансове становище і перестає клювати... Хм, чогось не вистачає... Знаю, щоб ця вечірка була легендарною, додаємо Captain Morgan... Вау!" - написав Олександр.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Як відомо, на фіналі проекту "Холостячка" Ксенія Мішина погодилася вийти заміж за Олександра Еллерта. Чи вдалося парі побудувати міцні стосунки – дізнаєтеся в пост-шоу "Холостячка. Життя після проекту" завтра о 19:00.

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина обговорила з шанувальниками відносини на основі матеріальної вигоди: "Так бомбануло".

Як повідомляв портал Знай.uа, переможець "Холостячки" Олександр Еллерт запалив у Харкові з відомою реперкою Alyona Alyona: "Бусінка качає".

Також портал Знай.uа писав, що колишня "Холостячка" Мішина звернулася до глядачів напередодні пост-шоу: "Я взагалі не розуміла".