Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", розмістила в своїх Insta Sories зворушливе відео, на якому з'явилася з собакою і дитиною подруги Лєри Ольховської.

Так, в короткому ролику 31-річна актриса лежить з чотириногим улюбленцем, обіймає і цілує його в мордочку. Еллерт сидить поруч і спостерігає за цією зворушливою картиною.

"Друзі, я ненадовго пропала... У нас тут дивіться яка цікава взаємодія. Дивіться, а он Еллерт сидить", - сказала на відео Ксюша.

Її коханий зазначив, що це нібито він подарував бігля Мішиній. Однак хлопчик, що сидить поруч з собакою заявив, що Еллерт бреше.

"Ні, це моя собака! Шо ти брешеш?" - запитав син Лєри.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

скріншот Insta Stories Ксенії Мішиної

скріншот Insta Stories Ксенії Мішиної

скріншот Insta Stories Ксенії Мішиної

скріншот Insta Stories Ксенії Мішиної

скріншот Insta Stories Ксенії Мішиної

Раніше ми писали про те, що наречений "Холостячки" Еллерт з'явиться в новому шоу: "Так, ви зі мною можете не говорити".

Нагадаємо, Ксенія Мішина розкрила секрет порцелянового обличчя: "Ефективне і дієве".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина залишила малюка на Еллерта, поки веселилася з подругою: "Кайф".

Також портал Знай.uа писав, що Еллерт розкрив, як почалася їхня історія кохання з Холостячкою: "Знову Мішина переслідує мене".