Відома українська співачка Аліна Гросу після розкішного весілля в Італії і декількох місяців шлюбу розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва.

Нещодавно 25-річна зірка розмістила в своїх Insta Stories дивний ролик, в якому з'явилася у вечірній чорній сукні з паєтками, з розмазаною тушшю на очах і помадою, яка "мігрувала" на щоки. У короткому відео Гросу виглядає дуже засмученою. Потім наприкінці запису вона посміхається і показує язика.

"Як красиво день починала, і як закінчую... В сльозах, смутку і печалі. Пішла зніматися далі!" - сказала Аліна, натякнув, що зараз знаходиться на знімальному майданчику.

Аліна Гросу, скріншот Insta Stories

Аліна Гросу, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Аліна Гросу, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу після хворобливого розлучення заговорила про розбите серце. Співачка порадувала шанувальників довгоочікуваним кліпом на пісню "Удержи меня", зйомки якого проходили в Києві.

Режисером став друг артистки – з яким їй давно приписують стосунки, - Роман Полянський. Відомо, що композиція стала саундтреком до детективного серіалу "Двоє над прірвою", де Аліна зіграла одну з головних ролей.

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка: "Тупий, як пробка".

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платіжками: "Плакати в душі".

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу: "Не для дітей".