У Києві в ніч на 21 січня, на проспекті Бандери, біля ТЦ Блокбастер сталася масштабна ДТП.
Про це передає Київ Оперативний на своїй сторінці у Фейсбуці.
Аварія сталася поблизу с ТЦ Блокбастер на проспекті Бандери. Попередньо, зіткнулися три автомобілі. За інформацією свідків, в одній з машин є постраждалі, яких зараз рятувальники з поліцейськими дістають з розбитого авто.

Вся інформація перевіряється.
Нагадаємо, у Києві фура ледь не злетіла з мосту в Дніпро через слизьку дорогу.

Інцидент стався близько 6:00 ранку 15 січня на Південному мосту. Водій фури не впорався з керуванням на слизькій дорозі.

Вантажівка з причепом MAN спочатку склався, а потім розвернувся. В результаті у машини заблоковане кермо і пробитий паливний бак.

На щастя, на момент аварії на мосту не було інших автомобілів, тому обійшлося без постраждалих. Однак через інцидент на 40 хвилин були перекриті дві смуги дороги з трьох.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві фура ледь не злетіла з мосту в Дніпро через слизьку дорогу. На щастя, на момент аварії на мосту не було інших автомобілів, тому обійшлося без постраждалих.

Як повідомляв портал Знай.иа, кияни влаштували розсадник ковіда прямо в маршрутці-маски не врятують. У маршрутному таксі №904 можна було спостерігати переповнений салон, недотримання соціальної дистанції і масочного режиму.

Також Знай.иа писав, що у Києві евакуатору дісталося від водія, чий транспортний засіб лон спробував відвезти. Він з ножем накинувся на службову техніку і перерізав стропи підйомника.