Обраний президент Джо Байден планує змінити правила імміграції в США в перший же день свого президентства.

Про це повідомили джерела в його адміністрації, передає Reuters.

Новий глава Білого дому принесе з собою довгоочікуване пом'якшення міграційного законодавства, яке було сильно посилено при Дональді Трампі.

Байден в перший же день на посаді президента планує направити в Конгрес законопроект про імміграційну реформу.

Джозеф Байден, фото Getty Images
Джозеф Байден, фото Getty Images

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Судячи з деталей документа, які просочилися в пресу, вона буде найсміливішою і великою перебудовою за останні десятиліття.

Нелегальні мігранти, які в'їхали в США до 1 січня 2021 року, зможуть отримати американський паспорт вже через вісім років. Для цього їм потрібно буде стати на облік і пройти перевірку в міграційних органах, і якщо вони будуть дотримуватися закону і платити податки протягом п'яти років, США дадуть їм безстроковий вид на проживання. Ще через три роки власники цього документа зможуть подати заяву на американське громадянство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Непрошений Зеленський "підглядав" за інавгурацією Байдена: "спостерігаю з Банковою"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Люди переживають за Барака Обаму: те, що він творив на інавгурації Джо Байдена-розуму незбагненно

Також «Знай.иа " писав, що Інавгурація Джо Байдена: найяскравіші кадри історичної події від Getty Images