Телеканал "Україна" ще тиждень тому показав перший епізод довгоочікуваного проекту "Маска".

У ньому зірки вітчизняного шоу-бізнесу, серед яких музиканти Андрій Данилко, відомий за роллю Вєрки Сердючки, Оля Полякова, Михайло "Дзідзьо" Хома і Настя Каменських виступають в ролі детективів.

Їм належить переглядати виступи загадкових персонажів і дізнатися, хто ж ховається під їх красивими масками. Зараз вже відомо безліч таємних героїв. Серед них і дракон, і коза, лисиця, жаба, буйвол, троянда, носоріг та інші. Всього взяли участь 16 усіма відомих людей України. Це і актори, і коміки, і спортсмени, і ведучі, і політики.

А зараз на сторінці проекту в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про нового героя — українського буряка.

Новий персонаж "Маски", скріншот: Facebook
Новий персонаж "Маски", скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

"Буряк вийшов надзвичайно яскравим! Учасники команди на знімальному майданчику зізнавалися, як тільки вони зустрічали нашого героя, так настрій відразу поліпшувався і на обличчі з'являлася посмішка. "Вуйко Буряк - це такий собі добрий господар з великим господарством, гарячою удачею і молодим серцем! Його козацькі вуса і оселедець дають йому відчуття першого хлопця на селі. Без нього борщу не звариш і кожна господиня до столу його садить. Буряку завжди всі раді - тому він при параді!", - йдеться в публікації, використовуючи коментарі художника по костюмах шоу "Маска" Назара Дідика.

Нагадаємо, містичний персонаж у шоу "Маска" заплутав глядачів: "Важливе послання для українок"

Як повідомляв Знай.ua, на шоу "Маска" у переодягненому драконі впізнали Мірзояна: "Енергетика чоловіча прет"

Також Знай.ua писав, Потап, Винник або Вакарчук: хто близький Каменських і сховався за буйволом в "Масці"