Перша леді України Олена Зеленська привітала українців з Днем Соборності. Відповідний пост вона розмістила в Instagram у п'ятницю, 22 січня.

"22 січня-день єдності та неподільності нашого народу. З Днем Соборності, українці! 🇺 🇦 ",- написала Зеленська.

До посту вона додала фотографію, на якій дві руки – чоловіча і жіноча тримаються за руки, а на кисті зав'язані синьо-жовті стрічки.

Тим часом на офіційній сторінці президента України Володимира Зеленського в Instagram поки що не з'явилося привітань з нагоди Дня Соборності України.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Українці не пройшли повз публікацію дружини глави держави і також приєдналися до привітань і написали теплі слова в коментарях.

"Разом ми Сила, як хочеться жити в злагоді і любові!!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️😍👏", "Спасибі хоч сьогодні траур не зробили, а завтра", "Спасибі за привітання! З Днем Соборності🇺 🇦", " вітаю всіх зі святом!", "Зі святому", "Вас також зі святому", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Олена Зеленська залишила школярів без кави і сосисок, норми вступили в силу.

Як повідомляв Знай.uа, Олена Зеленська заговорила про нову допомогу, але українці проти.

Також Знай.uа писав, що Володимир і Олена Зеленські відвернулися від українців у Різдво.