У середу, 6 січня 2021 року, на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України з'явилася Нова петиція.

Микола Всисович Ісаєв є автором безлічі петицій на сайті глави держави. Він публікує їх різними мовами і вимагає від Зеленського припинити "геноцид" держави. А зараз він вимагає негайно прийняти Закон"Про забезпечення функціонування російської та інших мов національних меншин України".

Адже, за його словами, статтею 10 Конституції України встановлено, що в нашій державі гарантується вільний розвиток, захист і використання російської та інших мов національних меншин. Далі він нагадав про 24 статті КУ. У ній говориться, що громадяни мають рівні конституційні права і свободи будучи рівними перед законом. А також те, що за ознаками раси, регіліозних, політичних та інших переконань, етнічного походження та за мовними чи іншими ознаками не може бути привілеїв чи обмежень. І потім він навів частину статті 9 КУ, якою встановлено, що чинні міжнародні договори, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України, є частиною національного законодавства України.

"В Україні був прийнятий Закон "Про забезпечення функціонування української мови як державної", який встановлює в країні тотальної і насильницької українізації, що грубо ПОРУШУЄ конституційні права і свободи українських громадян, які ГАРАНТОВАНІ статтями 10 та 24 Конституції України щодо вільного розвитку, використання і захисту російської, інших мов національних меншин України, а також щодо рівності і недискримінації їх конституційних прав і свобод за ознаками раси, політичних, релігійних та інших переконань, етнічного походження, за мовними або іншими ознаками", — додав Ісаєв.

Петиція на сайті президента, скріншот: petition.president.gov.ua/
Петиція на сайті президента, скріншот: petition.president.gov.ua/

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Тому він вимагає негайного прийняття закону, який дозволить захистити громадян України від насильницької і тотальної українізації. І забезпечити їм конституційні права і свободи. Він також повідомив, що раніше прийнятий закон "порушує" міжнародні зобов'язання України.

Микола Всисович Ісаєв заявляє, що ЄС, ООН, НАТО, Венеціанська комісія та інші "вимагають" від України негайного забезпечення міжнародні та конституційні права і свободи українських громадян, гарантовані міжнародним законодавством і Конституцією України.

Нагадаємо, повернути червоні дипломи та запровадити пільги для пенсіонерів: Зеленському виставили ряд вимог

Як повідомляв "Знай.ua", українці вимагають негайно скасувати тариф на електроенергію і газ, знайшлися докази: "Ще зі школи..."

Знай.ua писав, українці "підняли на ноги" Зеленського через старшокласників: "Діти не зможуть вчитися"