Сьогодні, вранці неділі 24 січня 2021 року, в Об'єднаних Арабських Еміратах відбувся довгоочікуваний поєдинок у змішаних єдиноборствах UFC між ірландцем Конором Макгрегором і американцем Дастіном Пор'є.

Бій стався в рамках турніру UFC 257 в Абу-Дабі. Їх перший поєдинок був ще в 2014 році, коли Макгрегору вдалося менш ніж за дві хвилини перемогти Пор'є, підтвердивши свій статус зірки змішаних єдиноборств.

Макгрегор і Пор'є, скріншот: Youtube
Макгрегор і Пор'є, скріншот: Youtube

Однак пройшли багато років, і за словами самого Пор'є, він став набагато краще. Це він і довів, адже в середині другого раунду йому вдалося провести ефектну атаку, в результаті якої, кількома бічними ударами, він відправив Конора Макгрегора в нокаут. Це перша поразка ірландця в кар'єрі таким чином. Раніше він поступався лише після задушливих або больових прийомів.

Для Дастіна Пор'є це 27 перемога при шести поразках, а ось для Макгрегора — п'ята поразка в октагоні при двадцяти двох перемогах.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Макгрегор і Пор'є, скріншот: Youtube
Макгрегор і Пор'є, скріншот: Youtube

Попередній поєдинок ірландця відбувся ще рік тому, 18 січня 2020 року. Тоді йому вдалося достроково закінчити поєдинок з Дональдом Серроне в Лас-Вегасі. Бій з американцем закінчився ще в першому раунді, на 40 секунді. А перед цим він, у 2018 році, не зумів здолати російського бійця Хабіба Нурмагомедова.

Макгрегор і Пор'є, скріншот: Youtube
Макгрегор і Пор'є, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Макгрегор похвалився вміннями трирічного Конора-молодшого: "надувся" як батько

Як повідомляв "Знай.ua", Терехов відібрав у Берінчика боксерські рукавички: "Харків у надійних руках"

Знай.ua писав, Усик попрощається з братами Кличками сенсаційним боєм: "Ми домовилися..."