Володимир Зеленський на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter опублікував привітання з днем народження.

Адресував він його президенту Південної Кореї Мун Чже іну, висловивши надію на продовження співпраці між країнами.

"Сердечний привіт Президенту @moonriver365! Бажаю Вам міцного здоров'я та успіхів у вашій державній діяльності. Сподіваємося на подальший розвиток взаємовигідного партнерства між #Україною і Республікою #Корея для міцного благополуччя і процвітання наших народів", - написав він у публікації в Twitter.

Пост був опублiкований о 9:51, 24 січня з iPhone.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Один з користувачів у відповідь на цю публікацію написав наступне: "Я вважаю, що Україні необхідно об'єднатися з корейськими режисерами і кінематографістами для створення україномовної асоціації кіновиробництва. Мені потрібно більше засобів масової інформації українською мовою і особливо більше ЗМІ з рівнем якості від корейських режисерів".

Нагадаємо, Зеленський терміново зібрав нараду в Харкові: "Коли 15 людей гине, завжди є відповідальні". Глава держави заявив, що чекає пропозицій щодо вирішення ситуації. На думку Зеленського, винні в трагедії повинні понести покарання.

Як повідомляв "Знай.ua", яким був молодий Зеленський на своєму весіллі: українцям показали архівні кадри.

Знай.ua писав, Незалежність в 1986 і президент Кучма: українці зганьбилися на весь світ з незнанням історії