День народження Володимира Зеленського: найяскравіші моменти президентства – від дебатів до кохання

Буквально за кілька місяців виповниться 2 роки з дня офіційного вступу на посаду президента України Володимира Зеленського. До Дня Народження наймолодшого президента України, якому сьогодні, 25 січня, виповнюється 43 роки, ми зібрали добірку з найрезонансніших постів голови держави.

Володимир Зеленський, фото president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото president.gov.ua

Легендарний ветеран АТО згадав про роковини обстрілу Маріуполя: "Цей ранок мав стати останнім..."

Рівно шість років тому - вранці 24 січня 2015 року, до українського міста Маріуполь заявився "руській мір". Було видно, що мова йде саме про "руській мір", тому як "привіт" Україні передали з території Росії й російською зброєю.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Маріуполь, скріншот: YouTube
Маріуполь, скріншот: YouTube

Українець став жертвою шахрайства з карткою ПриватБанку: "Списали гроші без підтвердження"

Українець зіштовхнувся з фактом шахрайства з його банківською карткою: з неї були замовлені товари і доставлені за адресою за кордоном. На жаль, у ПриватБанку не змогли зарадити з цією проблемою.

ПриватБанк, скріншот відео
ПриватБанк, скріншот відео

Розлучена Аліна Гросу зізналася у новому "таємному коханні"

Аліна Гросу натякнула на вихід продовження телесеріалу "Таємне кохання". У своєму інстаграмі співачка і акторка показала екран, який використовують при зйомках відеоматеріалу. На екрані видно Гросу, яка спочатку гірко посміхається, а потім починає обертатися до свого співбесідника.

Аліна Гросу, фото Інстаграм
Аліна Гросу, фото Інстаграм

Літак з футболістами потрапив в авіакатастрофу: вижити не вдалося нікому

24-го січня приблизно о 8:15 ранку в Бразилії в районі міста Порту-Насіунал, штат Токантіс, розбився малогабаритний легкомоторний літак, в якому знаходилися представники клубу "Пальмас". В результаті авіакатастрофи загинули футболісти і президент ФК "Пальмас". Гравці і президент летіли на гру проти команди "Віла-Нова" в рамках Кубка Верді.

авіакатастрофа з футболістами, джерело: ruetir.com
авіакатастрофа з футболістами, джерело: ruetir.com

Штрафи за мову: з 16 січня уряд завалили сотнями повідомлень про обслуговування не "солов'їною"

Вже більше тижня, з 16 січня, в Україні діє "закон про мову", згідно з яким вся сфера обслуговування зобов'язана звертатися до відвідувачів українською мовою. У разі, якщо в магазині, ресторані і не тільки до клієнта звертаються не державною мовою, українці мають право направити скаргу уповноваженому із захисту державної мови Тарасу Кременю.

українці на пошті, скріншот з відео
українці на пошті, скріншот з відео

Настя Каменських спробувала розповісти правду про Потапа і отримала по голові

Український репер Потап трохи розповів про свою кулінарну майстерність. Однак його дружина Настя Каменських дещо скептично відгукнулась щодо правдивості таких тверджень, за що отримала подушкою по голові.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/