Рівно шість років тому - вранці 24 січня 2015 року, до українського міста Маріуполь заявився "руській мір". Було видно, що мова йде саме про "руській мір", тому як "привіт" Україні передали з території Росії й російською зброєю.

Про це блогер, письменник і ветеран АТО Олексій Петров згадує у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Публікація Олексія Петрова, скріншот: Facebook
Публікація Олексія Петрова, скріншот: Facebook

Олексій Петров пише, що після масованого артилерійського удару російськими РСЗВ "Град" і "Ураган" по мікрорайону Восточний, ранок 24 січня став останнім для 29 мирних жителів Маріуполя. Ще 93 було поранено. При цьому ці люди не брали до рук зброї і не висловлювали нічого проти "руського міра".

"Той же ранок мав стати останнім для мене і трьох моїх бійців, але Бог зберіг. На межі міліметрів і секунд, але зберіг!", – написав Олексій Петров.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що 11 січня, на Донбасі в районі Пісків від ворожої кулі загинув старший солдат Олег Андрієнко. Солдат став першим загиблим у 2021 році. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла журналістка Наталія Нагорна.

Раніше повідомляли, драконівські платіжки за тепло: український депутат показала, як суми "вийшли за береги".

Як повідомляв Знай.uа, морпіхи рятують життя на воді і на суші: пожертвували найважливішим заради українців.

Знай.uа писав, найманці Путіна випустили снаряди по Донецьку, 12 людей загинули на місці: в МВС згадали "чорний день" для України.