Відома зіркова тренерка і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом, в якому продемонструвала кілька улюблених вправ для позбавлення від зайвого жиру на стегнах, іменованого в народі "вушками". Так, артистка пояснила, що жир на стегнах не є небезпечним для організму, на відміну від жиру на животі, а крім тренувань дала ще кілька цінних порад.

Аніта настійно рекомендує збалансувати своє харчування, виключивши відому кожному шкідливу їжу, замінивши її овочами, ягодами, білком, корисними жирами. Також Луценко зазначила, що в боротьбі з "вушками" допоможуть масажі, скраби, фізичні навантаження, нехай навіть тривалі прогулянки.

"Непросто, але реально)

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

По-перше жир в "вушках" не небезпечний для організму. На відміну від жиру в животі.
Тому це просто "льох" в якому лежать запаси на чорний день.

Як позбавляємося:
✅1. Балансуємо харчування: більше овочів, білка, ягід, каш, корисного жиру, різноманітне харчування і менше смаженого, солодкого, одноманітності, солодких напоїв і майонезу з маргарином.

✅2. Йдемо на масаж, якщо немає варикозу або зірочок. Хороший загальний ну або антицелюлітний. Але без синців. Робимо 5 сеансів і якщо нічого не змінилося - міняємо майстра. Другий пункт без першого = ефект нуль.

✅3. Самі в душі звертаємо на цю зону увагу в хорошому плані. Скраб, самомасаж.

✅4. Самомасаж ролером. Буде болісно, за шкалою 10 балів ( до 6 допускаємо). Катаємо бічну, передню і задню поверхню стегон.

✅5. Тренуємося: силові, пробіжки, танці, розтяжки. Що душі завгодно. Стукаємо в льох і говоримо що "подавайте запаси" вже потрібні!

✅6. Нові запаси у вигляді надлишку їжі і нестачі руху не підкидаємо.

✅7. Відключаємо режим наївності і чекаємо результатів не на завтра, а через 2 тижні приблизно! І вони будуть. Головне не забути зробити заміри і фото ДО ;)

Не дякуйте 💋 😅 "