Актриса Азія Ардженто заявила, що піддалася сексуальному насильству з боку режисера Роба Коена («Форсаж»).

Про це передає портал Variety.

Актриса розповіла про інцидент, який стався в 2002 році під час зйомок бойовика «Три ікси». За її словами, Роб Коен змусив її випити бутират - наркотик, який часто використовують гвалтівники для введення жертви в несвідомий стан.

"Це сталося в 2002 році, коли ми знімали "Три ікси". Він згвалтував мене, змусивши випити гамма-оксимасляну кислоту, у нього була ціла пляшка. Тоді я не розуміла, що це за речовина. Я прокинулася вранці оголена в своєму ліжку" - розповіла Азія Ардженто.

Пізніше в ефірі ток-шоу "Verissimo" актриса розповіла, що не заявляла про інцидент з різних причин. Спершу вона не була впевнена в тому, що сталося і не відразу здогадалася, що її накачали наркотиком. Потім проти Коена виступили й інші жінки, включаючи названу дочку режисера, що врешті-решт переконало її розповісти про подію.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коен заперечує всі звинувачення. Представник режисера зазначив, що той був з Азією Ардженто в прекрасних стосунках під час зйомок фільму «Три ікси», тому Коен здивований словами актриси і заперечує її звинувачення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Актор серіалу "Слуга народу" Ліз між ніг молоденькій колезі по зйомках, - ЗМІ

Як повідомляє портал «Знай.иа» Діана Шуригіна опинилася в руках оголеного чоловіка, в мережі захвилювалися: "Жертва згвалтування"

Також «Знай.иа " писав, що Копи спіймали священика з дзвонарем, які роками ґвалтували неповнолітніх хлопчиків