Епатажна українська блогерка, яка прославилася завдяки участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки", Анастасія Покрищук нещодавно поділилася новою фотографією.

Так, на опублікованому знімку 32-річна блогерка позує зі своєю подругою і дієтологом за сумісництвом. Дівчата фотографуються на камеру телефону в дзеркало. Вони посміхаються і виглядають дуже задоволеними. Судячи з геовідмітки, Анастасія вечеряла в одному з київських ресторанів.

"Дивлюся хто тут? 😍 Самий ах❤️єнний дієтолог і улюблений друг 🥰🥰🥰", - підписала фото Покрищук.

Анастасія Покрищук, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Перший? 👀", "Краса! 👍😉😍", "Красуні♥️", "Клас ❤️🤗", "Моя ти зайка😍", "Що!? Чому у Мілки така нижня частина щелепи? Сподіваюся це просто невдале фото. А так ви просто 🔥", "А у цього дієтолога є медична освіта?" - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що перероблена "пацанка" Покрищук показала свої блискучі кульки: "П*здато?"

Нагадаємо, перероблена "пацанка" Покрищук виставила худе тіло, одні ребра: "Дивись біцуха яка".

Як повідомляв портал Знай.uа, агресивна пацанка Мазур показала життя після проекту: мінус залежність і 15 кг.

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Покрищук вирішила добити себе дієтою: "Більше немає зайвих кілограмів".