У Донецькій області, в районі ООС солдати одного з підрозділів передали гуманітарну допомогу родині, чия дитина страждає церебральним паралічем.
Про це повідомила пресслужба штабу Операції Об'єднаних сил на своїй сторінці у Фейсбуці.
Дана сім'я проживає в місті Соледар, що в Донецькій області.

фото: ООС
фото: ООС

Крім одягу та продуктів, військовим вдалося допомогти з купівлею та доставкою отртопедичного матраца для особливих потреб дитини.

фото: ООС
фото: ООС

"За ініціативою одного з підрозділів, який виконує завдання в районі проведення операції Об'єднаних сил було організовано і передано гуманітарну допомогу родині, яка проживає в місті Соледар Донецької області, чия дитина страждає церебральним паралічем",- написано в повідомленні.

фото: ООС
фото: ООС

Таку допомогу військові здійснюють вже протягом п'яти років, адже вони розуміють важливість підтримки індивідуальних потреб деяких жителів прифронтового містечка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше Прикарпатський пенсіонер робить українських бійців "невидимками": снайпер Путіна не помітить

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українські "боги війни" налякали ворога, майстерно орудуючи "Градами": "треба давати спеку"

Також «Знай.иа " писав, що Українцям показали ангелів-хранителів легендарних кіборгів: "Хтось повинен робити чорну роботу"