Українцям показали в яких умовах змушують вчитися учнів київської школи №270. В одному з класів завелася цвіль на обшарпаних шпалерах, а лінолеум і той роз'їхався, оголюючи бетонну підлогу.

Про це розповіла мама Лариса Батманова в групі "БАТЬКИ SOS" у Фейсбуці.

За її словами, в одному з класів просто жахливі умови для учнів. Даний кабінет пропонували виділити 5 класу, але батьки побачивши умови - відмовилися, в результаті туди перевели 7 клас. Як розповіла Лариса, то кабінет залишився без змін з серпня минулого року.

джерело: Батьки SOS
джерело: Батьки SOS

джерело: Батьки SOS
джерело: Батьки SOS

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Кабінет 324 сш.№270 м. Києва. В таких умовах навчаються наші діти. Ще в серпні нам пропонували цей кабінет і ми відмовилися, 5 Б клас молодшу дитину перевели в інший. Сьогодні туди перевели на навчання дітей 7 А класу. З серпня 2020 до січня поточного року змін у кабінеті немає. Фото зроблені сьогодні 27.01.2021. Керівництво школи мабуть вважає ці умови нормою для нашої школи, і перевірки сан.станції та інших органів Деснянського району разом з директором закривають на це очі",- написано в повідомленні.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Думки батьків змінилися, хтось вважає, що потрібно писати запити в РОО, хтось розповів про те, що ремонт зазвичай роблять батьки, а хтось засумнівався в правдивості того, що відбувається.

джерело: Батьки SOS
джерело: Батьки SOS

джерело: Батьки SOS
джерело: Батьки SOS

джерело: Батьки SOS
джерело: Батьки SOS

"Ви писали заяву з вимогою дати відповіді на ваше запитання в РОО? Швидше за все ні, ви думаєте ви вирішите цю проблему на фб? Всі ваші питання повинні бути на папері в 2х примірниках на папері, отримаєте офіційну відповідь", " Це який кабінет в школі?Не думала, що у нас на масиві є такі убогі класи", " Жодна сан. станція не пропустить такий клас", "У нас самі батьки складаються збираються і роблять ремонт", "Скидатися на ремонт школи, це майже теж саме,що скинутись на ремонт сусіду і самому його зробити", "Що то мало ймовірно,що таке може бути....", "у нас підлога ще гірша. на моє звернення РУО не відреагувало.В школу потрапити не можу, але зі слів дочки на величезні діри накинули шматочки лінолеуму. хоча обіцяли ремонт ще на осінніх канікулах, я вирішила почекати...не тільки Деснянське, а й Шевченківське РУО вважають таке нормальним, коротше кажучи", "у селах школи набагато кращі", " я стурбована першим фото . Це токсична цвіль небезпечна для здоров'я .Таким чином батьків шантажують зробити ремонт за свій рахунок", "В селах далеко від Києва школи набагато краще і ми батьки разом з класною робимо ремонт кожний рік.Робимо на совість", - писали в коментарях батьки.

скріншот коментарів
скріншот коментарів

скріншот коментарів
скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Гроші на "ремонт школи": фахівець розповів батькам, як поставити вчителів на місце

Як повідомляє портал «Знай.иа» Учитель кричить про знищення освіти, випускники не знають нічого: "77 помилок"

Також «Знай.иа " писав, що Учні довели "хімічку"до істерики, крики на всю школу:" Училка е * * нулася"