У родині Ющенка велике горе, не стало рідної людини: "Хтось відкусив шматочок серця"

Віталіна Ющенко, донька 3-го президента України Віктора Ющенка, повідомила про велике горе, яке застало їх. Сім'я Ющенка втратила свою бабусю.

Віктор Ющенко, кадр з відео
Віктор Ющенко, кадр з відео

Грета Тунберг дала прогноз до 2050 року: що передбачила активістка через 29 років

У своєму виступі на Економічному форумі Грета Тунберг розповіла, що прийшла не домовлятися. Вона зазначила, що не перебуває в політичній партії і не має ніякого фінансового інтересу і прийшла для того, щоб нагадати, в якій надзвичайній екологічній та кліматичній ситуації ми знаходимося.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Грета Тунберг, фото: Getty Images
Грета Тунберг, фото: Getty Images

Пенсії українців зменшаться в 1,5 рази: "Ніхто не може гарантувати"

До 2030 року українцям слід очікувати істотного скорочення розміру пенсій, адже через посилення демографічної кризи вони зменшаться в 1,5 рази.

Пенсіонери, кадр з відео
Пенсіонери, кадр з відео

Казкові премії та "золоті" квитки Укрзалізниці розгромили в Раді – готується мега-перевірка

Жахливі туалети, вікна "з вітерцем" і спальна білизна з плямами – який рік поспіль саме ці показники продовжують відрізняти українські потяги від швидкісних і комфортабельних європейських. Багатомільйонні премії і необґрунтоване зростання вартості квитків, нарешті, привернули увагу і нардепів.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Українцям з 5 років розповідатимуть про одностатеве кохання

У Міністерстві культури України закупили більше тисячі книг для дітей про одностатеве кохання. Вони призначені для дітей від 5 років.

Діти, фото: Getty Images
Діти, фото: Getty Images