Відома українська співачка Аліна Гросу після розкішного весілля в Італії і декількох місяців шлюбу розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва.

Нещодавно 25-річна зірка розмістила в своїх Insta Stories опитування для своїх підписників. Так, Аліна поскаржилася, що у неї вдома холодно, оскільки батареї вимкнені або ледве теплі. Співачка поцікавилася у шанувальників, у кого трапилася така ж ситуація.

"Якого хр*ну у людей взимку вимикають батареї????? Або сильно збавляють. У вас так само?" - обурилася виконавиця.

скріншот Insta Stories Аліни Гросу

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу після хворобливого розлучення заговорила про розбите серце. Співачка порадувала шанувальників довгоочікуваним кліпом на пісню "Удержи меня", зйомки якого проходили в Києві.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Режисером став друг артистки, з яким їй давно приписують стосунки, – Роман Полянський. Відомо, що композиція стала саундтреком до детективного серіалу "Двоє над прірвою", де Аліна зіграла одну з головних ролей.

Нагадаємо, Аліна Гросу з розмазаною тушшю видала щирі емоції: "У сльозах і печалі".

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу захопилася, очі закотилися за мозок: "Було б чим милуватися".

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу: "Не для дітей".