У четвер вранці, 28 січня, у віці 58 років помер генерал-лейтенант міліції, ексначальник міліції Львівщини та ексзаступник начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ Василь Пісний.

Про смерть високопосадовця повідомили його колеги. Зокрема, слова співчуття у Facebook висловив товариш Василя Пісного, ексміліціонер Олег Рудницький.

"Давайте помолимось. Пішов у вічність Пісний Василь Михайлович. Царство небесне і вічна світла пам'ять", – написав Олег Рудницький.

Скрін: facebook.com/koordunator
Скрін: facebook.com/koordunator

"Сьогодні прийшла сумна звістка. 28 січня 2021 року помер наш колега, ветеран органів внутрішніх справ, колишній начальник ГУ МВСУ у Львівській області, генерал-лейтенант міліції Пісний Василь Михайлович", – йдеться у повідомленні на сторінці львівського осередку "Асоціації ветеранів МВС України".

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Варто нагадати, Пісний відомий тим, що саме його вдарив ексдепутат Володимир Парасюк ногою під час засідання антикорупційного комітету.

Василь Пісний тривалий час перебував у важкому стані в лікарні через ускладнення Covid-19. Василь Пісний народився у 1963 році на Тернопільщині. Очолював УБОЗ та УМВС в Тернопільській області, у 2008-2010 роках був начальником УМВСУ у Львівській області.

Скрін: ВО ГО Асоціація ветеранів МВС України
Львівська ОСкрін: ВО ГО Асоціація ветеранів МВС України

Василь Пісний, фото: ВО ГО Асоціація ветеранів МВС України
Василь Пісний, фото: ВО ГО Асоціація ветеранів МВС України

Нагадаємо, викладачка поскаржилася на "цькування" через українську мову: "Відчуваю себе росіянкою". Невдоволена українською мовою викладачка поскаржилася на цькування

Як повідомляв портал "Знай.ua", учні повернуться у школи ще не скоро: Степанов назвав причину. Максим Степанов пояснив, чому не можна завчасно повернути оффлайн-навчання у школах

Також "Знай.ua" писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомились від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей". Володимира Зеленського просять підвищити соціальну допомогу багатодітним сім'ям