У четвер вранці, 28 січня, у віці 58 років помер генерал-лейтенант міліції, ексначальник міліції Львівщини та ексзаступник начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ Василь Пісний.

Про смерть високопосадовця повідомили його колеги. Зокрема, слова співчуття у Facebook висловив товариш Василя Пісного, ексміліціонер Олег Рудницький.

"Давайте помолимось. Пішов у вічність Пісний Василь Михайлович. Царство небесне і вічна світла пам'ять", – написав Олег Рудницький.

Скрін: facebook.com/koordunator
Скрін: facebook.com/koordunator

"Сьогодні прийшла сумна звістка. 28 січня 2021 року помер наш колега, ветеран органів внутрішніх справ, колишній начальник ГУ МВСУ у Львівській області, генерал-лейтенант міліції Пісний Василь Михайлович", – йдеться у повідомленні на сторінці львівського осередку "Асоціації ветеранів МВС України".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто нагадати, Пісний відомий тим, що саме його вдарив ексдепутат Володимир Парасюк ногою під час засідання антикорупційного комітету.

Василь Пісний тривалий час перебував у важкому стані в лікарні через ускладнення Covid-19. Василь Пісний народився у 1963 році на Тернопільщині. Очолював УБОЗ та УМВС в Тернопільській області, у 2008-2010 роках був начальником УМВСУ у Львівській області.

Скрін: ВО ГО Асоціація ветеранів МВС України
Львівська ОСкрін: ВО ГО Асоціація ветеранів МВС України

Василь Пісний, фото: ВО ГО Асоціація ветеранів МВС України
Василь Пісний, фото: ВО ГО Асоціація ветеранів МВС України

Нагадаємо, викладачка поскаржилася на "цькування" через українську мову: "Відчуваю себе росіянкою". Невдоволена українською мовою викладачка поскаржилася на цькування

Як повідомляв портал "Знай.ua", учні повернуться у школи ще не скоро: Степанов назвав причину. Максим Степанов пояснив, чому не можна завчасно повернути оффлайн-навчання у школах

Також "Знай.ua" писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомились від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей". Володимира Зеленського просять підвищити соціальну допомогу багатодітним сім'ям