Міністерство внутрішніх справ організувало мобільні сервісні центри у всіх містах України, які допоможуть громадянам швидко зареєструвати транспортний засіб або обміняти водійське посвідчення.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби відомства в соціальній мережі Facebook.

"Чи могли ви навіть уявити років три тому, що державний сервіс завітає до вашого містечка? Ще й безкоштовно, з різноманіттям вибору послуг? 🚚 А тепер мобільні сервісні центри МВС – це звичайність, як ранкова метушня та побажання вдалого дня. 😇 Варто лише органам місцевого самоврядування подати запит до регіонального сервісного центру МВС. І ми приїдемо навіть у найвіддаленіший куточок України. Аби:

✅ зареєструвати та перереєструвати ваш ТЗ
✅ обміняти посвідчення водія
✅ видати міжнародне посвідчення водія
✅ прийняти запит на отримання довідки про відсутність судимостей", - сказано в публікації.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

скріншот з сайту hsc.gov.ua

Нагадаємо, українським водіям дозволили "забути" про черги і надали віддалену послугу: "Не морозьте носики".

Як повідомляв портал Знай.uа, "листи щастя" тепер приходитимуть не автовласникам, а водіям: як працюватиме нова послуга МВС.

Також портал Знай.uа писав, як отримати пільги учасникам бойових дій і які потрібні документи.