Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", поділилася в своїх Insta Stories кумедним відео.

Так, на опублікованому ролику видно, як Мішина грає з собакою породи бігль. При цьому домашній улюбленець намагається з'їсти хутро з курточки, залишене на ліжку. Варто зазначити, що її нареченого Олександра Еллерта в той момент поруч не було.

"Ми тут з подружайкою знищуємо хутро... Подивіться, в якій позі! Ну це ж людина в наступному житті, однозначно. Так, галдюліна? Улюблена моя! Кофточка моя вся в шерсті... Ой, як добре!" - сказала на відео акторка.

Ксенія Мішина з собакою, скріншот Insta Stories

Ксенія Мішина з собакою, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ксенія Мішина з собакою, скріншот Insta Stories

Ксенія Мішина з собакою, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина опублікувала свіжий пост у своєму Instagram про самореалізацію. Також кохана Олександра Еллерта дала поради шанувальникам про те, як почати діяти, як побороти лінь, як рухатися, коли не знаєш куди, як ставити собі цілі, яких будеш досягати і т.д.

Нагадаємо, Ксенія Мішина опинилася в джакузі не з Сашею Еллертом: "Любити з розмахом".

Як повідомляв портал Знай.uа, Саша Еллерт захотів стати ідеальним Тригубенком для коханої: "Це ж Льоша!"

Також портал Знай.uа писав, що Льоша Тригубенко всерйоз захопився і забув про Ксенію Мішину: "Лише я і..."