Міжнародна команда Всесвітньої організації охорони здоров'я в рамках з'ясування Походження коронавірусу відвідає лікарні та ринки в Ухані. Про це повідомили на офіційній сторінці організації в Twitter.

Міжнародна команда, яка працює над з'ясуванням походження вірусу COVID19, завершила двотижневий карантин в Ухані, Китай, у четвер. Коли учасники почнуть свої польові поїздки в п'ятницю, 29 січня, вони повинні отримати підтримку, доступ і необхідні дані.

Перебуваючи в карантині, команда щодня проводила віртуальні зустрічі з китайськими вченими, які ділилися оновленою інформацією про відповідні дослідження COVID19, проведені в Китаї, а також іншою інформацією та досвідом. Серед іншого, команда запитала детальні базові дані.

Всі гіпотези обговорюються, оскільки команда стежить за наукою у своїй роботі, щоб зрозуміти походження вірусу # COVID19. У п'ятницю у команди відбудеться перша особиста зустріч з китайськими вченими, а потім почнуться польові поїздки в Ухань і його околицях.

Команда планує відвідати лікарні, лабораторії та ринки. Польові візити включатимуть уханьський інститут вірусології, ринок Хуанань, лабораторію Уханьського центру контролю захворювань. Вони спілкуються з першими респондентами та деякими з перших пацієнтів COVID19.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скріншот соцмережі Twitter
Скріншот соцмережі Twitter

Скріншот соцмережі Twitter
Скріншот соцмережі Twitter

У той же час багато людей, в тому числі в коментарях незадоволені, що команда ВООЗ так довго не приїжджала в Китай і почала з'ясовувати походження вірусу тільки через рік. Інші ж відзначають, що Китай раніше не пускав команду ВООЗ на свою територію і навіть країну.

Скріншот соцмережі Twitter
Скріншот соцмережі Twitter

Нагадаємо, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Як повідомляв Знай.uа, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Також Знай.uа писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.