Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на зимові канікули, вибравши для відпочинку райські Мальдіви, щоб як слід поніжитися на теплому сонечку, насолодитися апетитною їжею, блакитною водою, і, звичайно ж, зробити безліч яскравих фото бікіні. Так, артистка виставила кумедний колаж, демонструючи струнку фігуру і нескінченні ноги в чорному монокіні з бежевими вставками, поки її довге волосся розвивалося на вітрі.

Красуня порівняла себе з білосніжною кобилою, яка ніби хвалилася розкішною гривою. Зірка пожартувала, що все ще не розуміє, чому не рекламує відомі бренди шампунів, адже досить довго відрощує довге волосся.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/

"Не розумію чому я до сих пір не рекламую який небудь шампунь!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Кому я це все відрощую??😁

знайди 10 відмінностей і я привезу ракушку, яку забрала в акули😁"

Фолловери не пройшли повз: "Яка грива, які вуздечка😍", "Посягательство на славу Собчак😂 😂 😂", "Схожість 100%😂", "у нас немає в Україні гідного шампуню просто😂 😂 😂", "куплю кобилку назву Леся😁".