Ксенія Мішина і Олександр Еллерт після фіналу "Холостячки" не розлучаються один з одним. Хоча до сіх пір не всі вірять в щирість їх слів і почуттів.

Серед шанувальників романтичного шоу також є версія, що Мішина з Еллертом зустрічаються за контрактом. Днями на це питання в Stories пожартував Олександр, а на цей раз сама Ксенія порушила мовчання і відповіла на всі спірні і скандальні питання в інтерв'ю для слави Дьоміна.

При цьому сам ведучий зізнався, що і сам був упевнений, що Мішина з Еллертом за контрактом і його переконало тільки те, як Ксюша з палаючими очима говорила про свого коханого.

Підтверджений

"МІШИНА З ЕЛЛЕРТОМ ЗА КОНТРАКТОМ!Так я думав до того, як побачив з якими палаючими очима @misha.k.ua розповідає про @ellert_a 😍", - написав Дьомін.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Поговорили багато про що:

* Як Ксюха плакала після першої зйомки і кричала, що вона очікувала інших учасників♪

* А ще про те, що купила Сані куртку.👩‍❤️‍💋‍👨

* Що б змінила в своїй зовнішності😉

* Про те, що максимальний знімальний день на Холостячку тривав 38 годин🙀

* А ще як познайомила Сашу з сином 👨 👦

І ще про багато цікавих фактів про Ксенію Мішиної дізнаєтеся сьогодні ввечері на Ютюб каналі Люкс ФМ!😉

Шанувальники не пройшли повз публікації і відзначили, що чекають інтерв'ю, а Ксенію з Сашею назвали прекрасною парою і навіть побажали їм щастя і любові.

"прекрасна пара 😍щастя їм і любові на все життя", " =а коли вийде жфактор з Олександром Еллертом?", "Це як то ім'я Еллерт))) Саша.. рідко хто так називає", " ще б зняти питання до Еллерта не завадило б, а то куди на інтерв'ю не покличуть-ніяк не розкриють пацана! У Анатоліча дивитися неможливо просто, а герой-то цікавий!", "Така натуральна дівчина, рідкість в шоу бізнесі🌸", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, українці помітили дивацтва у Холостячки Мішиної і сина Платона.

Як повідомляв Знай.uа, біографія нового "Холостяка", що відомо про сім'ю, кар'єру і хобі Міші Заливако.

Також Знай.uа писав, що Еллерт захотів стати ідеальним Тригубенко для Мішиної.