12 народних депутатів виступили за те, щоб виключити з українських бібліотек книги "Принцеса+Принцеса: довго і щасливо". Їх Міністерство культури закупило в кількості 1240 книг в 2019 році.

Книга увійшла до затвердженого переліку книжкової продукції, яку купили для поповнення бібліотек.

Книга розповідає історію про двох принцес у вигляді коміксу. У сюжеті принцеса Аміра рятує принцесу Сейді з вежі. Книга закінчується весіллям двох принцес.

Народні депутати відправили депутатське звернення до прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля щодо негайного вилучення з дитячих та шкільних бібліотек України всіх примірників книги, яка показує дітям від 5 років приклад одностатевих відносин.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Депутати зазначають, те про що пише дана книга порушує статтю 51 Конституції України, де визначено шлюб як вільну згоду чоловіка і жінки. Тією ж статтею передбачено захист державою сім'ї, материнства і батьківства.

"Отже, пропаганда одностатевих відносин прямо суперечить декларованим і гарантованим державою цінностям", - йдеться в депутатському зверненні.

Нагадаємо, українцям з 5 років розповідатимуть про одностатеве кохання.

Як повідомляв Знай.uа, Українка пустила лікарів "туди" заради відновлення невинності.

Також Знай.uа писав, що сексуальна освіта в школах, що думають про це батьки і вчителі.