Сьогодні, 29 січня 2021 року, на сторінці Міністерства внутрішніх справ України в соціальній мережі Facebook з'явилася публікація про спогади про героя з Обухова — Сашка Марківа.
Спочатку МВС України виділило сторінку бригади швидкого реагування Національної гвардії, де і з'явився цей пост. Спогади належать і героям бою під Крутами, збройним формуванням Української Народної Республіки, які намагалися зупинити просування радянських загонів під командуванням Михайла Муравйова до Києва.

Саша Марків позаторік пішов з життя в бою на Світлодарській дузі.

"Гвардієць був учасником військово-історичного клубу вік "Повстанець" і брав участь у численних реконструкціях тих подій під Крутами. Пишаємося, пам'ятаємо, сумуємо...", - йдеться в публікації Міністерства внутрішніх справ України.

"Черговий доказ, що силові структури тісно співпрацюють з ультраправими групами в Україні", — написав один з користувачів в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, талановитий конкурент ями і Кухар пішов на Донбас захищати Україну: міг стати відомим хореографом. Він відмовився від подібної перспективи.

Як повідомляв "Знай.ua", Українські воїни стали рятівниками для дівчинки з інвалідністю та її родини: "Підтримка важлива"

Знай.ua писав, українець потрапив у ДТП поблизу фронту: бійці ЗСУ ледве дістали з понівеченого авто